Här presenterar vi våra tikar!
Några av tikarna bor hos oss, andra bor i sina egna familjer men kommer förhoppningsvis få valpar inom kenneln i framtiden.

PUMA


Almaz Udachi Felichita


Puma är "the Queen" här hemma, hon är väl medveten om sitt värde och tvekar inte spela på det, ingen bestämmer över Puma, och på ett tyst diskret sätt förmedlar hon det till alla.
Vi brukar kalla henne 2 kilo känslor.
Men Puma är också en otroligt följsam hund som har en "will to please" som man brukar tala om på större hundar, vilket gör henne lyhörd och följsam. 
Puma älskar att träna både lydnad och Agility och har startat på tävling.
Puma är patella kollad 0/0, hon väger 2.2 kilo.

tävlar agility/hopp klass 1
Puma är pensionerad från avel.

Hello world
Hello world

PIXIE


Selfie chihua in Ukraine


Pixie är snällheten själv, ligger gärna i allas knä helst på rygg och "pratar" högt med sitt knorrande ljud. 
För låta det är något Pixie är bra på, och fungerar gör det ju också, det går inte missa den knorrande hunden som ligger på rygg mitt på golvet.
När Pixie inte tigger efter kel är hon en väldigt aktiv Chihuahua som gärna tränar, både lydnad och agility, hon tröttnar aldrig. Hon är en väldigt orädd och stabil hund, trygg med allt och alla och alla situationer.
Pixie är patella 0/0 och väger 2.8 kilo.

Tävlar Agility/Hopp klass 1
2:a Chihuahua mästerskapet Rallylydnad nybörjare

MADONNA


Serdtse Angela Madonna


Madonna är hunden som bjuder på många skratt, hon är väldigt utåtriktad och social i alla totalt genomsnäll och tror inte det finns någon onska i världen. Hon går alltid in med den bästa tänkbara inställningen till allting.
Med Madonna har man aldrig det tråkigt!
Madonna har ett ganska lugnt tempramente, hon jagar inte upp sig för något och tar allt med ro.
Hon är Patella undersökt 0/0, väger 2.8 Kilo.

Hello world
Hello world

LUCI


Amina


Luci är en liten tjej med massa energi, hon är väldigt glad och blir ibland så glad att hon inte vet vart hon skall ta vägen. Hon älskar att vara i centrum men är inte hunden som tar mest plats eller syns i mängden även om hon skulle vilja, hon är väldigt artig.
Men leker mer än gärna med dom andra hundarna.
Amina är Patella undersökt 0/0 och väger 2.7 kilo.

CHERRY


Junior Champion

Varttavo Perri


Cherry är en liten tjej med en väldigt mjuk personlighet, väldigt snäll och lättsam men också orädd, jätte miljöstark och i utställningsringen är hon en riktig "Showgirl" hon älskar att visa upp sig och när hon får den uppmärksamheten det innebär, Hon är en liten tjej men otroligt välbyggd och fantastiska rörelser!
Även Cherry har testat på lite agility vilket hon tycker är jätte roligt, hon är en rolig hund att träna som hänger med på allt man gör!
Cherry är Patella 0/0, hon väger 2.1 kilo.

CERT och BIM på utställning i Sverige
CERT i Ryssland
Junior Champion
reserv CACIB

Hello world
Hello world

LILLASYSTER


Carpathian Dreem Jolie


Kennelns första (och hittills enda) korthår. Men Lillasyster hade en stamtavla och ett temprament jag inte kunde säga nej till!
Hon har så mycket leklust, så mycket föremålsintresse och driv, en riktigt rolig stabil och trevlig hund på alla plan.
När hon flyttade hem till oss hette hon Jolie men min dotter döpte direkt om henne till Lillasyster, så här hemma går hon numera under tilltalsnamnet Lillasyster. Hon är verkligen en så komplett liten hund, precis som jag vill ha dom!
Lillasyster är patella kollad 0/0, hon väger 2.8 kilo.

NORA


DORA


Nora är en liten tik som flyttade till mig när hon var 1 år, hon är en rar liten hund men som inte hade så mycket erfarenhet när hon kom hit. Hon kom snabbt in i flocken och fungerade bra med dom andra hundarna. Men då jag kände att hon behövde mer egentid fick hon flytta till ett foderhem, och där växer hon för varje dag och det har krypigt fram en liten hund med en jätte stor personlighet och massa små egenheter, en otroligt påhittig liten dam!
Dora är Patella undersökt 0/0 och väger 2.1 kilo.

Hello world
Hello world

KIWA


TheLook Fruity Kiwano


Kiwa är född här hemma är efter en tik som heter Kiwi, en liten trevlig hund som tar livet med en klackspark, Hennes pappa är våran avelshane Stepa. 
Hon har verkligen blivit en mix av sina föräldrar både till utseendet och tempramentet.
Kiwa är patella 0/0 och väger 2.5 kilo.

KELLY


TheLook Pompous Kelly


Kelly är efter Pixie och Djim, och verkligen en kopia av sin mamma, det är så vi som lever ihop med dom ibland får kolla en extra gång vem som faktiskt är vem.
Kelly är dock en lite lugnare variant än hennes mamma som alltid varit en hund med full fart. 
Men när det kommer till Agility är hennes lugnare sida som bortblåst. Hon är en väldigt balanserad hund helt utan reaktioner.

Hon har gått en "valp/nybörjarkurs" i agility och kanske fortsätter vi med det.
Kelly är undersökt med patella 0/0.

Hello world