Här presenterar vi våra avelshanar!
Dom är tillgänliga i avel till lämpliga tikar.
Kontakta oss om ni vill veta mer om våra hanar.

VAMPIRE


THAILAND CHAMPION

SVENSK CHAMPION

ESTNISKT CHAMPION
LETTISKT CHAMPION

Vampire King of Gold


Vampyr är vårat senaste tillskott till kenneln, och jag är otroligt glad och tacksam att jag fått möjligheten att förvalta denna super fina hund!
Han har otroligt många vinster i bagaget, BIS, Multi Winner och han är också Champion i Thaliand, jag ser så mycket fram emot att fortsätta hans utställningskarriär här i Europa.
Vampire har anpassat sig farntasiskt bra här hos oss, hon är den snällaste lilla hunden, han tror gott om alla älskar valpar är super trevlig mot mina tikar och jätte lätt att ha tillsammans med löptikar. Han är otroligt lekfull älskar sina leksaker och det har vissat sig att han inte bara tycker det är roligt att showa i ringen, utan även annan mer fartfylld träning är hans grej, han är otroligt lyhörd och följsam.
Vampire är Patella 0/0 han har ett komplett saxbett och väger 2.6 kg

Hello world

DJIM


Malysh Dzem Alina-Bianka


Djim är våran första egna avelshane, honom hämtade jag själv från Belarus.
Han är en lugn och stabil herre som tar livet och vardagen med ro. 
Han har lämnat några kullar både här och hos andra uppfödare och hans valpar är trevliga individer med stor personlighet!
Djim är Patella 0/0, har starka fina tänder och ett saxbett.
Djim väger 2.6 kg.

Hello world

DAN


Holy hope Indigo Dan


Dan är en super stabil liten hund, han har inga som helst reaktioner, super trygg i alla situationer och tycker om alla, han är jätte social och precis så balanserad som jag önskar att alla hundar var, en kombination av lekfullhet och trygghet. 
Han har också ett stort intresse för leksaker och är en väldigt lyhörd hund, full av humor!
Det känns också som han ärver detta till sina valpar, jag är så nöjd med det jag sett efter honom, hans valpar tycks ärva hans stabilitet och coolhet, utan att vara tråkiga.
Dan är undersökt med patella 0/0, han har starka fina tänder och ett saxbett.
Dan vägen 2.8 kilo.
Dan har CERT och BIR vinst på utställning.

Hello world

BILLY


Amici Fedeli Kristian


Billy är en super trevlig, social och aktiv kille. Han har en stor vilja att lära sig saker och är följsam och väldigt lättlärd, trygg och enkel att ha omkring sig.
Det skall bli riktigt roligt att få se hans framtida avkommor och tror det kan bli valpar som kan passa mycket väl till även till Sport.
Han är otroligt välbyggd och välbalanserad, med en fantastisk mörk brun färg. Jag har ingen exact vikt på honom men han är åt det större hållet, hans föräldrar och kullsyskon (som alla är Champion) väger mellan 2.0-2.2kg.

Han är patella undersökt 0/0.

Hello world