Här kan ni läsa om våra unga hundar som vi hoppas mycket på i framtiden.
Dom är ännu oskrivna blad, men våra planer och drömmar för dom är stora.

LOVA


TheLook Little Vampire Lova


Lova är en glad sprallig liten tjej som är väldigt generös med dela ut pussar till allt och alla, inte så uppskattat här hemma dock av varken två eller fyrbenta, men är man liten och snabb som en vessla så hinner man med en puss eller två bara i förbifarten. Hon är väldigt smart, vaken och har alltid något pågång.
En ritkigt rolig liten tjej, vi har provar på lite agility och gungan är hennes favorit hinder. 

Lova är en valp från Vampire, och en en gång har han visat vilket underbart temprament han lämnar till sina valpar, pigga, glada, sociala, orädda och en fin följsamhet som gör dom otroligt lätta leva med.

Hello world

SUNE


Rönne Rivers Hannibal av Vampire


Sune är en parningsvalp efter min Vampire, han är i skrivande stund 6 månder och en fantastisk liten lycklig kille. Framåt och social, alltid full fart. Han har likt sin pappa ett jätte stort föremålsintresse och älskar jaga pinnar och leksaker som han snabbt är tillbaka med. 
Och ja när det kommer till utseendet kan ju inte Vampire slå sig fri från denna. 

Hello world

TIGER


TheLook little Masterpeace Tiger


Tiger är efter Kiwa och Dan, så andra generationen av min uppfödning. Det är alltid extra roligt när man börjar känna igen linjer och deras egenskaper och Tiger är verkligen en hund med Extra allt!
Som jag gillar denna lilla individen, så godhjärtad, snäll mot allt och alla och glad. 
Det finns verkligen inga beskymmer i hans liv, han är otroligt trygg i alla situationer och i allt han hamnar i.
Tiger har också visat ett stort intresse för träning och det gick inte se förbi. 
Så vi startade lite lydnadsövningar tidigt och träning visade sig vara hans grej, det skall bli så roligt att se hur långt det kan gå, han besitter så många fina egenskaper.

Som valp ställdes han tre gånger med tre BIR valp, men också två BÄST IN SHOW placeringar en 2:a och en 4:a.

Första utställningen som junior var han 9 månader och 5 dagar, han blev bästa Junior med NORDISKT Junior CERT och Danskt Junior CERT.

Hello world

ABBE


ATIK Walking Star


Lilla Abbe var en valp jag fastnade för första gången jag såg, det är väldigt sällan jag fastnar för en korthår men denna gången var det kört. 
Han har en väldigt intressant stamtavla och blev så glada när hans uppfödare lät honom flytta till oss i Sverige. Han är vårat lilla yrväder med energi och attityd så det räcker åt oss alla. 
en enorm kamplust och vilja att träna och lära. 
Ja vi kommer att få otroligt roligt ihop!

När han bara varit hos oss här i Sverige i två veckor deltog han på sin första utställning och slutade som BEST IN SHOW VALP!

Hello world