Aktiva sällskapshundar

Eftersom jag har ett stort intresse i hundträning och hundsport tränas och tävlas även mina Chihuahua i olika sporter, man kan ju inte räkna med uppnå den nivå inom tävling jag eftersträvar med mina Border collie, men Chihuahua är en extremt lättlärd och tacksamma att träna, dom är följsamma kvicka och gillar det mesta vi hittar på, så söker ni en liten hund hitta på olika aktiviteter med är Chihuahua absolut inte fel val.

Lever som en i familjen

Våra hundar lever med oss inne i familjen, sover i soffan, i sängen och hänger med ut på promenader och lever sina liv som vilka sällskapshundar som helst. Det är viktigt att alla hundar får den tid den behöver för att få ett meningsfullt liv, fast att dom "ingår" i en kennel är dom så mycket mer än så, det är egna personligheter som beöver utrymme för att träda fram.

Border Collie

Border Collie var rasen jag började föda upp, jag har hållit på med hund och hundträning/tävling sedan 1998.
Dom flesta hundsporter har jag nog varit inne och petat på, det startade med Agility, men varit både vallning, lydnad och räddning.
Jag har haft flertalet hundar på Landslagsnivå, deltagit VM för räddningshundar och har flera Champion titlar inom hundsport i bagaget.
Mina Border collie syns runt om i Sverige (och även utomlands) på tävlingsplanen inom flera hundsporter!