Godkänd Vallhund

Look

Qit

Look köpte jag från Irland då jag tyckte han hade en väldigt intressant stamtavla och efter att ha sett en film på hans föräldrar tyckte jag det kändes väldigt lovande. Så så fick det bli Look flyttade till Sverige och han bor hos Nathalie som har Ace från Explosiv kullen.

Look kom hem till mig i December 2016 för att påbörja sin vallhundsträning, redan tre veckor senare startade vi Vallhundsprov och Look skötte det galant och fick titeln Godkänd vallhund. Han är en snabb hund med mycket koncentration och stil, han har mycket känsla och har varit väldigt lättränad och lyhörd, han besitter jätte fina egenskaper vilket gjorde det möjligt så snabbt kunna starta honom på prov. Han är en intensiv hund med mycket mod.

Till vardags är Look en clown han är alltid glad och tar livet väldigt enkelt, han är explosiv i allt han gör och älskar att springa, jag upplever det fattas endel självbevarelsedrift hos honom, vilket gör honom onödigt modig. Jag har sett honom i lite lydnadstäning med Nathalie och där är han öppen, intensiv och fartfylld, han har ett explosivt rörelsemönster och mycket föremålsintresse.Född 31 Maj 2015
Färg Brun Trefärgad
Mankhöjd 5? cm
HD B/B
Ögon UA
CEA DNA Normal
IGS DNA Normal
Efter Malta Glen ISDS00/327077
Undan Tess ISDS00/336506
Ägare Nathalie Ädel och Nathalie Johansson

Meriter/Titlar

Godkänd Vallhund
Genomfört ett jätte fint MH med bl.a. 1:a på skott
Stamtavla