GK Vallhund

My Trusted Friend Gucci

Qit

Arabella eller Gucci som hon heter i stamtavlan ägs och bor med Barbro i Trollhättan, jag fick turen att lära känna Arabella då jag tränade upp henne i vallningen och startade vallhundsprov med henne. Arabella är en fantastisk hund, en väldigt fin personlighet och en fantastisk mentalitet.
Hon påminner på många sett om min Tiffany, hon är en energisk hund med massor av motor och arbetspotensial. Hon har ett stort föremålsintresse och är väldigt lättmotiverad till att jobba. Arabella kan massvis av tricks som Barbro lärt henne som hon gärna visar upp för alla människor nya som gamla, allt för chansen att hon kan få en godisbit eller att någon kastar en pinne till henne. Arabella är otroligt stabil i alla miljöer och har inga problem med några ljud. En väldigt lätt, alert och vaken hund.

I vallningen är Arabella en riktig arbetshund, hon är en kanon hund att ha på gård med mycket djur, men hon kan hantera det mesta, hon har bra mod och inge problem möta upp tackor som utmanar henne, och detta trotts att hon inte är uppväxt med får utan det är något som kom in i hennes liv senare.
Hon är ingen hund med mycket eye men hon har inga problem driva eller flytta djur utan har ett fantastiskt tryck, hon är lydig och lättstyrd, ställer aldrig till det utan får enkelt jobbet gjort hon har en bra känsla som hjälper henne alltid vara på rätt plats där hon behövs.Född 22 Januari 2012
Färg Brun och Vit
Mankhöjd 50 cm
HD A/A
Ögon UA 2015
Efter Vanilla Cocco
Undan Liz
Ägare Barbro Endorph

Meriter/Titlar

Godkänd Vallhund